Hoe realiseer ik langdurige samenwerkingen met mijn opdrachtgevers?

Contractbeheer kan jouw USP zijn

Het partnerschap tussen opdrachtgever en leverancier wordt een steeds belangrijker onderdeel van aanbestedingen. Opdrachtgevers willen niet alleen borgen dat inschrijvers voldoen aan alle eisen en hun commitments nakomen; ze zijn ook steeds meer op zoek naar flexibiliteit en doorontwikkeling tijdens de looptijd van het contract. Want aanbesteden is duur en van dienstverlener wisselen brengt veel hoofdpijn met zich mee. Inschrijvers kunnen hierop inspelen door een innovatieve oplossing voor digitaal contractmanagement op te nemen in hun aanbod.

Met MyContractmanager van Bizaline hebben onze klanten een onderscheidende USP in huis voor het contractmanagement. Met deze cloud-based software-oplossing bied je jouw opdrachtgever:

  • Helder overzicht: het strategische plan en de actuele status van je initiatieven zijn continu inzichtelijk voor de contractmanager. Alle relevante (stuur)informatie over het contract is op één plek te vinden.
  • Real-time transparantie: in MyContractmanager maak je je actuele prestaties, afgezet tegen je commitments in de bieding, continu inzichtelijk. Waar de prestaties achterblijven krijgen de eigenaars direct een melding, zodat je tijdig kunt bijsturen en je klant tevreden blijft.
  • Snelheid en efficiëntie: eindeloos aan de telefoon hangen om voortgangsupdates na te jagen of lijvige Excel-sheets met eisen bijhouden is verleden tijd. Compliance, project status updates en rapportages worden verregaand geautomatiseerd.

 

SaaS: geen complexe implementaties

Opdrachtgevers zitten niet te wachten op moeilijke software-implementaties: de kosten daarvan kunnen razendsnel oplopen. Dus houden we het simpel. Héél simpel.

Bizaline’s software-oplossing voor strategische uitvoering garandeert:

  • Geen installatiestress: MyContractmanager draait ‘in de cloud’ en is compatibel met alle standaard browsers.
  • Eenvoudig te koppelen: MyContractmanager kan eenvoudig Excel-templates uitdraaien en inlezen, volgens elk gewenst template. Zo is het gemakkelijk om informatie tussen verschillende systemen uit te wisselen, zonder aanvullend programmeerwerk.
  • Korte en efficiënte instaptraining: we introduceren MyContractmanager met volgens het ‘train-de-trainer’ model, zodat alle benodigde kennis zo snel mogelijk binnen jouw organisatie beschikbaar is.
  • Een pilot voor een vast bedrag: interesse in de software, maar nog niet helemaal overtuigd? Bizaline biedt een laagdrempelige kennismaking met onze werkwijze en een pilot op maat waarbij we jouw organisatie helpen je contractbeheer integraal te professionaliseren. No strings attached.
  • Ondersteuning op de lange termijn: Bizaline blijft voor je klaar staan om de implementatie een succes te maken. Je bent altijd welkom voor een snelle opfristraining.

"Als je eisen en afspraken handmatig bijhoudt in Excel, komt het vaak voor dat dingen aan de aandacht ontsnappen. Met MyContractmanager ontzorg je je opdrachtgever en maak je aantoonbaar dat je je afspraken nakomt."

Geef mij een presentatie

We geven je graag een vrijblijvende demonstratie van onze werkwijze. Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Velden met een (°) zijn verplicht.

Bel me terug

Heb je een vraag of suggestie en wil je daarover iemand spreken? Vul dan je gegevens in en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Velden met een (°) zijn verplicht.

Bel me terug over de training Bid writing voor beginners

Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Velden met een (°) zijn verplicht.

Bel me terug over de training Beter bieden met RADAR en OGSM

Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Velden met een (°) zijn verplicht.