Wie zijn wij? Maak kennis met onze adviseurs

""

Antoinette Wieman

Managing partner

Ik werk al 15 jaar in aanbestedingen en zou er een boek over vol kunnen schrijven. Dat heb ik trouwens ook gedaan! Ik heb een enorme competitieve drive en vind niks leuker dan samen met een klant een groot contract binnen te halen, dat een strategische transformatie mogelijk maakt.
""

Edward van der Kolk

Managing partner

Een winnende inschrijving beantwoordt niet simpelweg de vraag van de opdrachtgever, maar biedt oplossingen voor het probleem achter de vraag. Als digitale transformatiespecialist help ik impactvolle en innovatieve oplossingen te ontwikkelen die onze klanten een oneerlijk concurrentievoordeel geven.
""

Witold van Ratingen

Adviseur & Bid Writer

Dankzij mijn filosofieopleiding ben ik een kritische en gestructureerde denker en kan ik complexe strategie helder onder woorden brengen. Daarnaast ben ik een zeer ervaren schrijver die opdrachtgevers kan overtuigen met strakke, prettig leesbare teksten.
""

Natalie Stanic

Adviseur & Bid Writer

Vanuit mijn achtergrond als econoom kan ik mij snel een beeld vormen van het concurrentielandschap en help ik onze klanten de beste strategie te kiezen voor hun inschrijving. Daarnaast schrijf ik als ervaren bid writer mee zodat bid teams sneller meters kunnen maken.
""

Thomas Jans

OGSM-consultant

Aanbestedingen zijn bij uitstek een prachtige manier om het innovatieve vermogen van organisaties te stimuleren en klanten te verrassen. Als innovatief Bedrijfskundige help ik met het bedenken van initiatieven waar inkoop- en verkooppartij enthousiast van worden.

Een team van developers

Een wereldwijd team van software-ontwikkelaars waarborgt 24/7 de continuïteit en stabiliteit van onze software.

""

Bel me terug

Heb je een vraag of suggestie en wil je daarover iemand spreken? Maak dan gebruik van ons eenvoudige Bel-me-terug-formulier.
Stuur ons je gegevens toe en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bel me terug

Heb je een vraag of suggestie en wil je daarover iemand spreken? Vul dan je gegevens in en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Velden met een (°) zijn verplicht.

Bel me terug over de training Bid writing voor beginners

Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Velden met een (°) zijn verplicht.

Bel me terug over de training Beter bieden met RADAR en OGSM

Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Velden met een (°) zijn verplicht.