Hoe verbeter ik de bid competenties van mijn team?

Inschrijven kun je leren. Wij helpen je.

Bizaline verzorgt online trainingen voor bid teams in Nederland en daarbuiten. Wij helpen je jouw concurrentievoordelen en verbeterpunten in kaart te brengen, een bieding helder te structureren volgens de RADAR-logica, een overtuigende winstrategie te formuleren, en goede commerciële teksten te schrijven. Een investering in je bid team verdient zich driedubbel terug in meer gewonnen contracten.

Bizaline biedt twee trainingen:

Beter bieden met RADAR en OGSM is een kennismaking met de EFQM RADAR-logica en OGSM als raamwerk voor je inschrijving. In vier sessies van anderhalf uur leer je alles over de principes van een goede strategie en oefenen we met jouw team om dit heldere en samenhangende format te gebruiken voor biedingen.

Bid writing voor beginners helpt jouw team sneller en beter commerciële teksten te schrijven voor biedingen. Aan de hand van aansprekende voorbeelden en met speelse oefeningen leer je in een workshop van drie uur alles over de do’s en don’ts. Deze training is ideaal voor ingenieurs, IT-architecten, en operationele experts die als commercieel schrijvers een bijdrage aan het bid team willen leveren.

Investeer in je bid team

Bel me terug

Heb je een vraag of suggestie en wil je daarover iemand spreken? Maak dan gebruik van ons eenvoudige Bel-me-terug-formulier.
Stuur ons je gegevens toe en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bel me terug

Heb je een vraag of suggestie en wil je daarover iemand spreken? Vul dan je gegevens in en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Velden met een (°) zijn verplicht.

Bel me terug over de training Bid writing voor beginners

Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Velden met een (°) zijn verplicht.

Bel me terug over de training Beter bieden met RADAR en OGSM

Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Velden met een (°) zijn verplicht.