Beter bieden met RADAR en OGSM

Training

Leer werken met de beste methode voor aanbestedingen

Een goede inschrijving staat op twee steunpilaren: een heldere structuur en een gedegen strategisch plan.

Opdrachtgevers vragen bij een aanbesteding vaak bergen informatie uit. Om steeds een compleet antwoord te geven op de uitvraag, biedt de EFQM RADAR-methode uitkomst. Deze methode van de European Foundation for Quality Management is een best practice bij Europese aanbestedingen en wordt door steeds meer opdrachtgevers gehanteerd. Werken met RADAR geeft je bid team houvast en een duidelijke, consistente structuur om de inhoud van je bieding aan te toetsen.

Een inhoudelijk sterke inschrijving wordt gedragen door een samenhangend strategisch plan. De visie van jouw organisatie, de contractdoelstellingen, de aanpak, de KPI’s en je projecten moeten op een logische manier met elkaar verbonden zijn. OGSM is een wereldwijd populaire en beproefde methode om jouw plan op een logische en overzichtelijke manier weer te geven.

In onze training Beter bieden met RADAR en OGSM helpen we jouw team om met deze effectieve methoden een gedegen fundament te leggen voor elke bieding.

Praktische informatie

Proeflicentie

2 maanden

Tijdsbelasting

1 dag

Investering

€3.490,- (excl. BTW)

Locatie

Op kantoor of online

Trainers

Bekijk ons team

Een gedegen fundament voor elke bieding

Steeds meer opdrachtgevers kiezen voor de EFQM RADAR-methode als structuur voor hun uitvraag. Maar zelfs als dit niet expliciet gevraagd wordt, leidt deze structuur tot hogere scores: opdrachtgevers waarderen de sterke focus op doorontwikkelen, leren en verbeteren tijdens het contract. De trainers van Bizaline ondersteunen dienstverleners in een breed scala aan sectoren bij het opstellen van winnende biedingen op basis van een sterke en samenhangende winstrategie. In deze training leer je hoe je het OGSM-raamwerk gebruikt om jouw inschrijving nog scherper te maken. Deze complementaire methoden vormen samen een betrouwbare fundering voor je inschrijving.

Inbegrepen in de training

  • EFQM RADAR

    Oefenen met initiatieven structureren volgens de RADAR-methode

  • OGSM

    Je aanbod samenhangend formuleren met de OGSM-methode

  • Templates en voorbeelden

    Templates en voorbeelden van beide methoden om jouw team te ondersteunen

Interessant?

Heb je interesse in de training Beter bieden met RADAR en OGSM? Maak dan gebruik van ons eenvoudige Bel-me-terug-formulier.

Bel me terug

Heb je een vraag of suggestie en wil je daarover iemand spreken? Vul dan je gegevens in en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Velden met een (°) zijn verplicht.

Bel me terug over de training Bid writing voor beginners

Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Velden met een (°) zijn verplicht.

Bel me terug over de training Beter bieden met RADAR en OGSM

Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Velden met een (°) zijn verplicht.