Bid writing voor beginners

Training

Win meer biedingen met betere teksten

Helder schrijven is helder denken. En wie zijn aanbod kort en bondig op papier kan zetten, kan meer onderscheidende inhoud kwijt binnen de paginalimiet. Ten slotte kunnen aantrekkelijk geschreven commerciële teksten de doorslag geven voor een opdrachtgever, die vaak honderden pagina’s (tenenkrommende) teksten van concurrenten moet beoordelen. Redenen genoeg dus om te investeren in de schrijfvaardigheden van je bid team. De workshop Bid writing voor beginners leert jouw team de principes van helder commercieel schrijven en biedt ruimte om hands-on aan de slag te gaan met veel voorbeelden en oefeningen.

Praktische informatie

Duur

3 uur

Tijdsbelasting

Op maat

Investering

€1650,- (excl. BTW)

Locatie

Op kantoor of online

Trainer

Bekijk ons team

Helder schrijven is helder denken

De meeste organisaties hebben geen gebrek aan operationele expertise: mensen weten uitstekend hoe ze hun werk moeten doen. Maar om dat op een overtuigende en bondige manier op te schrijven is een ander verhaal. En hoewel de beoordeling van inschrijvingen zo objectief en kwantitatief mogelijk verloopt, leert de ervaring dat goede schrijfvaardigheden zeker geen overbodige luxe zijn. Want met aantrekkelijke en strak geformuleerde teksten komt jouw aanbod beter over het voetlicht en wek je vertrouwen bij je opdrachtgever. Onze workshop Bid writing voor beginners is speciaal ontwikkeld voor operationele experts – van IT-architecten tot ingenieurs en van vervoerkundigen tot zorgprofessionals – die hun schrijfvaardigheden snel willen oppoetsen om hun bijdrage aan hun bid team te vergroten. De training is zowel in het Nederlands als het Engels beschikbaar.

Inbegrepen in de training:

  • Do's en don'ts van bid writing

    Alle basisprincipes van commercieel schrijven, met aansprekende voorbeelden van goede én minder goede teksten.

  • Templates voor ondersteuning

    Of je nu een visie, een strategie, een initiatief, of een onderbouwing schrijft: wij geven je laagdrempelige templates mee om direct mee van start te gaan.

  • Samen oefenen en verbeteren

    Tijdens de training is er ruime tijd om te oefenen. Je leert je sterke en zwakke punten kennen en leert hoe je elkaars teksten kunt reviewen en verbeteren.

Interessant?

Heb je interesse in de Workshop Bid writing voor beginners? Maak dan gebruik van ons eenvoudige Bel-me-terug-formulier.

Iedereen kan leren schrijven

Bel me terug

Heb je een vraag of suggestie en wil je daarover iemand spreken? Vul dan je gegevens in en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Velden met een (°) zijn verplicht.

Bel me terug over de training Bid writing voor beginners

Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Velden met een (°) zijn verplicht.

Bel me terug over de training Beter bieden met RADAR en OGSM

Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Velden met een (°) zijn verplicht.